Анонсовано BMW XM з дизайном від Наомі Кемпбелл

Нoвий BMW XM будe зaпущeний спільнo із сильними, нeзaлeжними тa впeвнeними у сoбі твoрчими пaртнeрaми. Нaсaмпeрeд — Нaoмі Кeмпбeлл, мoдeль, киноактриса, культурний новатор та одна з найвпливовіших постатей в міжнародній модній сцені по (по грибы) останні чотири десятиліття.

З нею як співавтором всесвітньої комунікації исполнение) запуску на ринок BMW XM під девізом «Dare to be You» фокусується получи и распишись новому вимірі впевненої присутності, виразного способу життя і гарантованої індивідуальності. Перший BMW XM неважный (=маловажный) лише демонструє екстравагантний проектирование, а й є піонером максимальної продуктивності з електрифікованим приводом.

«Слоган BMW M «Dare to be You» відразу ж сподобався мені, тому що він безошибочно описує впевнене ставлення, необхідне угоду кому) прогресу та позитивних змін», — бормотать (про себя) Наомі Кемпбелл.

Маючи сильне почуття естетики та дизайну, вона відіграє важливу образ у майбутніх проектах. Як ще одна особливість цієї співпраці в 2023 році если представлена розроблена нею унікальна версія BMW XM.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.